DESIGNER UNBOXING MET ANNA!! | JessieMayaIn deze video unboxen Anna en ik onze meest recente designer aankopenn! Anna’s kanaal – https://www.youtube.com/channel/UCGcaR4tbqhSmEX7saoZCHIw …

36 replies on “DESIGNER UNBOXING MET ANNA!! | JessieMaya”

Anna was ZO enthousiast bij dat Louis Vuitton ding echt kging stuk haha 😍😂 zei zo van omg kben zo benieuwd en hij is zo mooi en Omg haal het plastic eraf echt waar kging stuk ❤️😂🥴

Wat een heerlijke vlog! Echt. Ik kan hier zo van genieten…lekker keuvelen over designeraankopen..en dan het unboxen van die tas….Heer-lijk! ik bedoel…ik kan al die dingen niet betalen maar ik ben gewoon oprecht blij om te zien als jij een nieuw item hebt en er blij mee bent. leuk leuk!

ondanks dat ik zelf geen designer spullen heb, of kan betalen (LOL) vind ik dit soort video's wel altijd leuk om te kijken. ALS ik iets zou kunnen kopen zou het waarschijnlijk een paar schoenen zijn of een tas.

Leuk al die “influencers” jullie doelgroep zijn jonge meiden lijkt mij? Jullie laten allemaal dingen zien die onbetaalbaar zijn voor de meeste meiden. Zo fuck je de wereld op. Stelletje materialistische verslaafde.. tip: inspireer ons met dingen die mogelijk zijn voor ons, niet dingen waar ons hele maand salaris naartoe gaat en wat vervolgens ook nog is normaal is! Kan echt niet

Dank jullie voor deze video! Ik weet niet zoveel van designer tassen. Op mijn leeftijd is investeren in iets moois en goeds meer een dingetje. En ik ben op zoek naar een tas. Niet te groot, tijdloos, seizoenloos en casual en chic te dragen. En die tas van Jessy is exact wat er bij mijn wensen past. Op naar de LV winkel! 😊